Dit is Koi Centrum Noord Nederland

Luc Alkema

Luc Alkema

Koi dealer

Luc is een Koi dealer pur sang. Hij houdt van gosanke en is inmidddels kind aan huis bij veel Japanse kwekers. Door de jaren heen heeft hij zich gespecialiseerd in het selecteren van potentievolle Koi die nog steeds betaalbaar zijn. Wanneer je met Luc aan een bowl verzeild raakt, kom je gegarandeerd te laat voor het eten.

Wiejanne Arends

Wiejanne Arends

Koi shop manager

Wiejanne is al een aantal jaren een vaste waarde van Koi Centrum Noord Nederland en ook van vaste waarde voor Luc. Zij regelt eigenlijk alles rondom de winkel met uitzondering van de Koi en filtratie. Ze gaat altijd mee naar Japan voor foto’s en reisverslagen en selecteert stiekem de beste vissen als eerst.

Boras

Boras

Waakhond en mascotte

Boras komt niet uit de Momotaro bloedlijn, maar soms lijkt het wel alsof hij de vissen als zijn familie ziet. Wees gerust, wanneer je op Boras stuit tijdens een bezoek; als we erbij zijn doet hij niets. Echt bang voor honden? Laat het ons even weten dan laten we Boras even ergens anders kwispelen.

Over Koi Centrum Noord Nederland

In onze vijverwinkel vindt u naast de 12 binnenbassins, variërend van 2.000 tot 25.000 liter met topkwaliteit Japanse Koi, alle producten om uw vijver optimaal te laten functioneren. Filters, beadfilters, Ultrasieve, Oase filterpompen, TMC Pro-Clear UV-C’s en Alita beluchtingspompen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment.

Naast schepnetten en koisokken vindt u hier ook medicijnen en waterverbeteraars van Colombo, Sera en Anarex Bio, minerale klei, watertest-sets en filterbacteriën. Onze uitgebreide voederreeks bevat o.a. FD Food en Hikari. Voor extra groei en kleur kunt u bij ons ook voor o.a. Hikari Hi-Growth, Medicarp, garnalen en zijderupsen terecht. Om uw filter te optimaliseren hebben wij ook diverse filtermaterialen, japanse matten, kaldness, filterborstels, schuimmatten, siporax, bacterial home etc. etc.

Op ons buitenterrein vindt u twee overkapte vijvers van 10.000 liter, een vijver van 30.000 liter en een vijver van 50.000 liter. Ook ziet u bij binnenkomst meteen onze groeivijver van 100.000 liter liggen, met afschuifbare, transparante overkapping. Lees elders op onze site meer over deze opgroeifaciliteit. Al deze buitenvijvers worden o.a. gefilterd met trommel- en beadfilters, Ultrasieve en Bakki Showers.

Wij kunnen voor u rubberfolie op maat bestellen, ook in 3D. In onze winkel vertellen we u er graag meer over.