FD Food informatiepagina

 

FD Food

hoge kwaliteit koivoer FD Food bij Koi Centrum Noord in Groningen

Al jarenlang voeren wij naar volle tevredenheid met Fd Food. Ook in onze groeivijver voeren we voornamelijk met FD Food Build Up Extra Sinking. Onze ervaring is dat de body van de vis met FD Food Build Up Extra geweldig ontwikkeld. Een ander voordeel van FD is dat er zeer weinig vervuiling optreed in de vijver en het filter, dit omdat FD Food optimaal wordt verteerd. FD Food is op wheatgerm basis maar dit gaat niet ten koste van de groei. De kwaliteit van de eiwitten (van de speciale vissoort Hoki uit schoon water uit Nieuw Zeeland, daarvan is bewezen dat deze het meest lichaamseigen was en het beste wordt opgenomen) in FD Food is zodanig goed dat deze optimaal wordt omgezet in spiermassa bij de koi. Het FD Food Build Up Extra is een groeivoer dat vanaf 8 graden is te gebruiken, de vissen blijven dus ook bij lagere temperatuur groeien.

Omdat een koi van nature van de bodem eet, hebben we ook veel klanten die vroegen naar zinkend FD Food. Daarom hebben we nu ook een zinkende variant fd food Build Up Extra van 5 kg, kost 79,50 (tijdelijke aanbieding 69,50). De verpakking van 20 kg FD Build Up Extra Sinking kost 269,50 (tijdelijke aanbieding 229,-).

Groot assortiment FD Food, snelle levering, bestel vandaag nog!
Continu komen verse zendingen FD Food van Japan naar Nederland, een deel daarvan komt weer bij ons binnen. Koi Centrum Noord heeft een grote voorraad FD Food en daarom kunnen wij snel leveren. U kunt het koivoer FD in onze winkel kopen, maar ook online bestellen in onze webshop.

Ook FD koivoer kopen?
Nu tijdelijk fikse kortingen, bespaar maar liefst 30,- op 15 kg FD Food Build Up Extra. Bestel snel via onze webshop!

FD Food is een Japans kwaliteitsvoer wat gebruikt wordt door ruim 57 kwekers in Japan waaronder de top 20 kwekers zoals Momotaro, Sakai, Dainichi en Matsue. Door de unieke samenwerking met de grootste koikwekers heeft FD Food het onbereikbare bereikt: een koivoer dat volledig uitgebalanceerd is voor de optimale groei en ontwikkeling van uw koi. In de ontwikkelingsfase is FD Food door deze kwekers op de farms getest (i.p.v. in laboratoria) . Hierdoor is het mogelijk de beste receptuur te vinden wat aansluit bij de behoefte van de vissen in hun natuurlijke omgeving.
Door de kennis van de kwekers van hun vissen is het mogelijk constant de hoogst mogelijke kwaliteit te
handhaven en aanpassingen in de receptuur te maken wanneer noodzakelijk. Geen enkel ander voer heeft deze mogelijkheid waardoor FD Food continue een grote voorsprong heeft op de andere merken.

Voordelen:
Altijd het meest verse Japanse voer
100% natuurlijke ingrediënten
De grootste kwekers gebruiken FD Food
57 koikwekers waarvan de 20 beste koifarms van Japan gebruiken FD Food
Research en ontwikkeling gedaan bij en door de Japanse kwekers
Het enige voer dat constant wordt doorontwikkeld.
FD Food geeft een duidelijke verbetering in de ontwikkeling van de koi en zorgt voor overweldigende kleuren.

Fd food Build Up Extra

FD Food Build Up Extra bij Koi Centrum Noord in Groningen

 

FD FOOD – BUILD UP EXTRA

FD Food Build Up Extra: Hoogwaardig voer op basis van tarwebloem wat uitermate geschikt is voor lage watertemperaturen zonder dat het afbreuk doet aan de gezonde groei van de koi. Verder bevat dit voer probiotica dat zorgt voor een betere weerstand.

Voordelen
een uitgebalanceerde combinatie van enzymen
de beste ingrediënten bevorderen de verteerbaarheid
ontwikkelt lichaamsvolume zonder stress
houdt koi optimaal doorvoed.

Ingrediënten :  vismeel, zemelen, tarwebloem, glutenmeel, brouwersgist (gedroogd), alfalfa, garnalenmeel, steviapoeder, knoflookpoeder, vitamines en mineralen.

Analyse: ruwe eiwitten: min. 36%, ruwe oliën en vetten: min. 3%, ruwe as: max. 12%, ruwe vezels: max 5%, vocht: max. 9%.

Verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg verpakkingen in M- en L- korrel.

 

Ook FD Food Build Up Extra kopen? Bestel het FD koivoer meteen via onze webshop!

 

FD Food supplement

FD Food Supplement bij Koi Centrum Noord in Groningen

 

FD FOOD – SUPPLEMENT

Fd Food Supplement: Dit unieke uitgebalanceerde voer vermindert de stress en verkort bij huidbeschadigingen en gaten de genezingsduur. Bovendien zorgt het voer ervoor dat het immuunsysteem van de koi wordt versterkt.

Voordelen
FD Food supplement bevordert de gezondheid van de koi
vergroot de weerstand
verbetert de werking van de organen
bevordert de opbouw van de slijmhuid waardoor de huid beter beschermd wordt en meer glans krijgt.

Ingrediënten :  vismeel, steviapoeder, krillmeel, zeewierpoeder, kurkumapoeder,  glutenmeel, brouwersgist (gedroogd), alfalfa, maismeel, knoflookpoeder, tarwebloem, zemelen, vitamines en mineralen.

Analyse: ruwe eiwitten: min. 38%, ruwe oliën en vetten: min. 6%, ruwe as: max. 15%, ruwe vezels: max 3%, vocht: max. 9%.

 

FD Food Supplement kopen? Bestel direct het FD koivoer via onze webshop!

 

FD FOOD – BUILD UP EXTRA – SINKING

Al het goede van FD Food Build Up Extra maar dan in een zinkende korrel. Ideaal voor voerautomaten. Onze ervaring in de groeivijver is zeer goed, de vissen groeien er super op.

Door het gebruik van Build Up Extra Sinking kunt u diverse voordelen verwachten:

  • Een uitgebalanceerde combinatie van Enzymen
  • Bevat de beste ingrediënten die een uitstekende spijsvertering bevorderen
  • Houdt de Koi optimaal doorvoed
  • Ontwikkelt lichaamsvolume zonder Stress

Verkrijgbaar in M-korrel. In een 5 kg zak óf een 20 kg zak
Analyse
Gegarandeerde analyse: ruwe eiwitten min 36%, ruwe olien  en vetten min 3%, ruwe as max 12%, ruwe vezels max 5%, vocht max 9%

Ingrediënten: vismeel, tarwezemelen, tarwebloem, glutenmeel, gedroogd brouwersgist, alfalfa, krillmeel, stevia poeder, knoflookpoeder, visolie, aquavitaminen, aquamineralen.

FD Food Build Up Extra Sinking kopen? Bestel direct het FD koivoer via onze webshop!

 

Meer lezen over fd food en de achtergronden van dit topvoer uit Japan? Lees het artikel van het bezoek van Kenny Baba (directeur FD Food) aan Koi Centrum Noord.

<h2> Of bekijk het interview met Kenny Baba, President of FD Food</h2>