Japan 2019: volg ons in het Zuiden en Noorden

Japan 2019: volg onze koihunt!
Op 9 februari vertrekken we naar Japan, om een zo breed en hoogwaardig mogelijke collectie samen te stellen reizen we zowel naar het Zuiden (10, 11, 12 en 13 feb) als het Noorden (14, 15, 16 feb).
Onze zoektocht zal zich met name richten op hoge kwaliteit (jumbo) tosai met hoge groeipotentie, die desgewenst in onze verwarmde groeivijver kunnen doorgroeien. Maar uiteraard houden we ook onze ogen open voor bijzondere nisai, sansai om ons assortiment aan te vullen.
Bent u nog op zoek naar die ene specifieke variëteit, geef dat dan aan ons door. Onze 25 jarige (!) ervaring zetten we graag voor u in om de koi met de beste prijs/kwaliteit verhouding voor u te selecteren. U wordt vanuit Japan op de hoogte gehouden van onze zoektocht.
Of volg straks onze aankopen op Facebook en www.koicentrumnoord.nl

Nieuw dit jaar is dat we ook een Whats App groep in het leven hebben geroepen om nieuwe aanwinsten snel te communiceren. Hiervoor kunt u zich aanmelden door op onderstaande link te klikken.

https://chat.whatsapp.com/HuJyaCMh43SGGYMX6i2kPA

Tijdens onze afwezigheid past iemand op ons huis en verzorgt de vissen. Koi Centrum Noord is vanwege Japan gesloten op zaterdagen 9 en 16 februari.