FD Food bij Koi Centrum Noord

FD Food: nu weer leverbaar!

Goed nieuws! We zijn verheugd te kunnen melden dat we vanaf 2018 weer FD Food in de schappen hebben staan. Onze eerste bestelling is geplaatst en inmiddels aangekomen in Nederland. Vanaf nu kunt u weer FD Food bij ons bestellen!

Wij voeren al jarenlang naar volle tevredenheid met Fd Food. Onze ervaring is dat de body van de vis met FD Food Build Up Extra geweldig ontwikkeld. Een ander voordeel van FD is dat er zeer weinig vervuiling optreed in de vijver en het filter, dit omdat FD Food optimaal wordt verteerd. FD Food is op wheatgerm basis maar dit gaat niet ten koste van de groei. De kwaliteit van de eiwitten (van de speciale vissoort Hoki uit schoon water uit Nieuw Zeeland, daarvan is bewezen dat deze het meest lichaamseigen was en het beste wordt opgenomen) in FD Food is zodanig goed dat deze optimaal wordt omgezet in spiermassa bij de koi. Het FD Food Build Up Extra is een groeivoer dat vanaf 10 graden is te gebruiken, de vissen blijven dus ook bij lagere temperatuur groeien.

Vorig jaar is FD Food een tijdje uit de Europese markt geweest, maar veel van onze klanten waren al jaren zeer tevreden met dit voer en vroegen ons herhaaldelijk of en wanneer we weer FD kregen. We zijn dan ook blij dat we vanaf begin februari 2018 onze eerste zending FD Food  binnen krijgen, voornamelijk FD Food Build Up Extra. 

Omdat een koi van nature van de bodem eet, hebben we ook veel klanten die vroegen naar zinkend FD Food. Daarom hebben we nu ook een zinkende variant fd food Build Up Extra  van 5 kg, deze zal 79,50 kosten. 20 kg FD Build Up Extra Sinking kost 269,50.

Een verse zending FD Food is net in Nederland aangekomen. Koi Centrum Noord heeft een grote voorraad FD Food en daarom kunnen wij snel leveren. We verwachten het voer woensdag 14 februari bij ons binnen. Onze webshop is weer aangevuld met het FD Food, u kunt vanaf nu het FD Food weer bij ons bestellen.
Ook FD koivoer kopen?
Om te vieren dat dit kwaliteitsvoer weer binnen is, bieden we tijdelijk de 15 kg zakken van het FD Food met 15% korting aan. Bestel daarom snel!
FD Food Build Up Extra, 3 kg, (M of L korrel) van 49,50, nu tijdelijk voor 47.50.
FD Food Build Up Extra, 15 kg (M of L korrel) van 199,- nu tijdelijk voor 169,-
FD Food Supplement, 3 kg (M korrel) van 69,50 voor 59,
FD Food Build Up Sinking 5 kg, van 79,50, nu tijdelijk voor 67,50
FD Food Build Up Sinking 20 kg van 269,50, nu tijdelijk voor 229,-
FD Food verkrijgbaar bij Koi Centrum Noord in Groningen

FD Food koivoer verkrijgbaar bij Koi Centrum Noord in Groningen

Meer lezen over fd food en de achtergronden van dit topvoer? Lees het artikel van het bezoek van Kenny Baba (directeur FD Food) aan Koi Centrum Noord.