Nieuw in ons assortiment: JBL ProPond Spring!

Ook koi kennen het lentegevoel!
Na de ontberingen van de winter zijn koi in het voorjaar nog verzwakt en hebben dringend rerserves nodig om de wisselende omstandigheden van het voorjaar te doorstaan. Gezonde ingrediënten zoals spirulina, garnalen en zalm vormen de basis voor de door deskundigen onderstreepte proteïne-vetverhouding van 3:1 wat binnen het JBL ProPond assortiment de NEO index wordt genoemd.

Zo vormt JBL ProPond Spring in het voorjaar, bij watertemperaturen tussen 10 en 20°C de perfecte en professionele voeding voor koi. Het ligt dus voor de hand dat wij onze koi, afhankelijk van het jaargetijde, de watertemperatuur, grootte, leeftijd en leefomstandigheden een speciaal hierop afgestemd voer met de juiste proteïne-vetverhouding moeten geven. En juist om deze reden is het JBL ProPond-concept ontwikkeld.

Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel én via onze webshop

Van JBL hebben we een hele voerlijn op voorraad in onze winkel, deze zullen snel worden toegevoegd aan de webshop.