Japanreis Voorjaar 2017 – Dag 5

Het lag in onze planning om deze reis ook het zuidelijke eiland Kuyshu te bezoeken, maar het bleek dat de grote kwekers daar (Ueno, Okawa en Ogata) op dit moment niet veel meer hebben zitten in de kwaliteitsklassen die wij zoeken.

Bij Momotaro hebben we op onze eerste dag nog een optie genomen op een aantal vrouwelijke tosai. Daarom keren we op op onze laatste dag in het Zuiden nog een keer terug naar een van onze favoriete kwekers. De vrouwelijke tosai zijn in het najaar gekweekt, dus nog maar enkele maanden oud en 18-25 cm. Ze zijn kleiner als de jumbo tosai van nu, omdat ze een paar maanden jonger zijn. Ze hebben echter dezelfde bekende Momotaro mega groeieigenschappen.

We zijn trots om tosai van dit niveau te kunnen aanbieden.

We hebben 4 Kohaku, 4 Sanke en 4 ginrin Kohaku geselecteerd. Bij deze tosai zit uiteraard ook een certificaat.

Inazuma ginrin – OPTIE

Wie wil investeren in een vrouwelijke koi van hoge kwaliteit uit een top bloedlijn heeft nu de kans. Je komt zelden in de gelegenheid Momotaro female koi te kopen in deze prijscategorie (ca €1000,-).

Bovendien maken we voor deze vissen een speciale aanbieding voor een groeiseizoen bij ons in de groeivijver.