10-8-2016: Nieuwe site = live!

Hoera! Op woensdag 10 augustus 2016 is onze nieuwe website live gegaan!

Met name de koi komen op deze nieuwe website veel beter tot hun recht, grotere foto’s en zoveel mogelijk begeleid met een filmpje. Ook is het mogelijk om op deze nieuwe site te zoeken op soort, prijs en kweker.

Zo klik je dus super gemakkelijk door ons uitgebreide koi assortiment heen. Natuurlijk staan nog lang niet al onze vissen online, maar je krijgt met deze eerste foto’s wel een goede indruk van onze ruime collectie.

Uiteraard hebben we ook een webshop geïntegreerd in onze site. Veel van de producten die we in de winkel verkopen, kun je vanaf nu ook gemakkelijk online bij ons bestellen. Vanaf een bedrag van €50,- versturen we gratis.

Een website is natuurlijk nooit af, deze site bevat op dit moment nog een paar kleine foutjes, die passen we zo snel mogelijk aan. En vanaf nu zullen we ook weer regelmatig nieuwe koifoto’s online zetten.

Veel plezier op onze nieuwe website! Wij zijn blij met het resultaat, maar we hebben deze website niet voor onszelf gemaakt. We zijn dan ook bijzonder benieuwd naar jullie reacties.

Hartelijke groeten,

Luc Alkema en Wiejanne Arends

kcn-mockup