20-10-2011: Nieuw in ons assortiment FD Food

Koi Centrum Noord nu ook FD Food dealer

Wij zijn bijzonder verheugd u te kunnen melden dat Koi Centrum Noord vanaf nu officiële dealer is van het veelbesproken FD Food. FD Food is hét kwaliteitsvoer van Japan, dat al jaren wordt gebruikt door Japanse kwekers als Momotaro, Sakai, Matsue en Dainichi. Vanaf nu zijn alle varianten bij ons volop verkrijgbaar. We zetten hier de varianten voor u op een rijtje. In onze winkel vertellen we u graag meer over FD Food.

FD Food I Build-Up Extra Build-Up Extra heeft de juiste combinatie van enzymen, wat samen met de beste
ingrediënten zorgt voor een goede spijsvertering van de koi. Hierdoor blijft de vis
optimaal doorvoed en verloopt het groeiproces zonder stress.

FD Food I Hi-Growth
Hi-Growth is één van de basis voersoorten van FD Food en staat bekend om haar hoge verteerbaarheid. De combinatie van zorgvuldig geselecteerd vismeel en alfalfa zorgt voor een efficiënte groei van de koi.

FD Food I Color Emphasize Het basis kleurversterkingsvoer van FD Food, dat het rood versterkt zonder extra stress te veroorzaken. Het voer heeft daarnaast een hoge verteerbaarheid en wordt door de koi goed opgenomen.

FD Food I Primo Plus
Primo Plus zorgt voor een goede ontwikkeling van de koi in het hoogseizoen. Het versterkt de organen, verbetert de bloedsomloop, bevordert de afscheiding van hormonen en ondersteunt in korte tijd de opbouw van lichaamsvolume.

FD Food I Supplement Dit uitgebalanceerde voer versterkt de weerstand en gezondheid van de koi. Het verkort de genezingsduur bij huidbeschadigingen en bevordert de opbouw van de slijmhuid, waardoor de huid beschermd wordt en meer glans krijgt.

FD Food I Color-Up Dit voer zorgt voor een verbeterde kleurenpracht, zonder het wit aan te tasten. Color-Up vermindert bovendien de stress tijdens de kleurversterking. Wanneer het voer wordt gebruikt in het hoogseizoen, zal de vis ook sneller groeien.

FD Food I Momotaro Mix Deze mix is door Momotaro Koi Farm zelf samengesteld in nauwe samenwerking met FD Food. De ingrediënten zorgen voor een optimale verteerbaarheid en opname, waardoor de koi snel groeit. Het voer is daarnaast smaakvol, wat vervuiling door niet gegeten korrels voorkomt.

strook_fd_food

 

 

 

 

 

 

top_item_first_r2_c2