5-3-2010: Tategoi tosai van Marudo bij Koi Centrum Noord

Marudo, een vooraanstaande Go Sanke kweker, selecteerde speciaal voor Koi Centrum Noord een een twintigtal Tategoi jumbo tosai, waarvan vijf met certificaat. De vissen zijn begin maart binnengekomen en zijn mede bestemd als studiemateriaal voor onze workshop Kwaliteitsherkenning’ op 14 maart.
Omdat dit het begin is van een samenwerking met Marudo hebben we deze tategoi voor een zeer schappelijke prijs kunnen inkopen. Zelden komen tosai met een dergelijke kwaliteit op de Nederlandse markt of ze zijn bijzonder prijzig. Koi Centrum Noord maakt door deze samenwerking topkwaliteit voor meer koiliefhebbers betaalbaar.
Marudo heeft toegezegd om deze vissen op een later moment weer te beoordelen om zijn visie te geven op de ontwikkeling die de vissen hebben doorgemaakt, een aanbod waarvan we uiteraard graag gebruik maken.

Meer informatie en foto’s volgen binnenkort!

Naast deze tategoi komen er binnenkort ook nieuwe tosai en nisai binnen. marudo