Japanreis 2008

Eind oktober 2008 hebben we in Japan een nieuw assortiment Japanse koi geselecteerd. Wij hebben meer dan twintig kwekers bezocht, zoals Conias, Oofuchi, Marudoh, Aoki, Masaki, Miyatora, Kase en Yoshinori. De pas leeggehaalde mudponds bood ons de gelegenheid keuze te maken uit de mooiste vissen. Uiteindelijk zijn we daar ruimschoots in geslaagd, we hebben 100 prachtige kwaliteitskoi geselecteerd in meerdere maten en prijsklassen, veelal Nisai maar ook Yonsai en Sansai.

Zo hebben we vele mooie high quality vissen ingekocht zoals Kohaku, Showa en Sanke, maar ook Ochiba, Shiro Utsuri, Kikusui, Asagi, Platinum Ogon en Yamabuki. Daarnaast hebben we bij Masaki tien schitterende tategoi (Asagi, Shiro Utsuri en Kumoryu) weten te bemachtigen. Tenslotte kochten we een aantal unieke exemplaren, waaronder Ki Utsuri, Kosui en een D/Goshiki.
De koi zijn op 7 november aangekomen in Nederland. U bent uiteraard van harte welkom om ze zelf komen te bewonderen in onze zaak!

 

Selecteren bij Isihara

Isihara

Isihara

Isihara

Conias

Kase

Onderhandeling bij Kase over twee VHQ Showa’s

Onderhandeling gelukt :-) VHQ Showa van Kase

Aoki

VHQ Kuyjaku, Suda

Yamabuki sansai Marudo

Asagi, Shusui, Masaki

Tategoi Masaki

Oofuchi

Otsuka

Sakazume

Mudpond @ Miyatora’s

Miyatora

Isa Koifarm

Maruhiro

Oofuchi

Oofuchi